728 x 90

Depressie en Trauma

Depressie en Trauma

Op zaterdag 24/09/2016 was er een voorlichtingsdag georganiseerd door UvAViN Vrouwencommisie. De onderwerp van de bijeenkomst was Depressie en Trauma. De dag begon om 15.00 uur en eindigde om 23.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst waren er meer dan 60 gasten aanwezig. De voorlichting is gegeven door: Sadia Mostafa (Psychiater) 1.       Sultana Wahab Peroz ( Psycholoog) 2.       Helay

Op zaterdag 24/09/2016 was er een voorlichtingsdag georganiseerd door UvAViN Vrouwencommisie. De onderwerp van de bijeenkomst was Depressie en Trauma. De dag begon om 15.00 uur en eindigde om 23.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst waren er meer dan 60 gasten aanwezig.

De voorlichting is gegeven door: Sadia Mostafa (Psychiater)

1.       Sultana Wahab Peroz ( Psycholoog)

2.       Helay Aadi (Psycholoog)

3.       Safi Wahab (Osteopath)

4.       Ghulam Ansari (Narcose & neuropsycholoog)

Wali Shapour de voorzitter van UvAViN verwelkomde iedereen en legde de programma uit. Saleha Waheb Wassel de voorzitter van Vrouwen Commissie legde uit waarom deze thema’s zijn uitgekozen voor vandaag en wat zijn de redenen hier van.

Hierna is het onderwerp depressie door twee psychologen uitgelegd (Sultana Wahab Peroz en Helay Aadi). Sultana Wahab heeft uitgelegd wat depressie inhoudt en wat de verschijnselen van depressie zijn. Ook heeft ze uitgelegd wanneer het belangrijk is om de huisarts raad te plegen. Helay Aadi heeft uitgelegd wat de oorzaken van depressie zijn en wat voor behandelingen er bestaan.

Het onderwerp relatie tussenTrauma en lichaamelijk klachten is door Safi wahab uigelegd. Hierin is uigelegd wat trauma inhoudt en wat voor behandelingen hiervoor bestaan met een Osteopathische blik.

Sadia Mustafa heeft wat oefeningen en opdrachten met de gasten uitgevoerd. Ook heeft zij verder de vragen van de gasten beantwoord.

Een ere gast die ook aanwezig was tijdens deze bijeenkomst was Khulam Ansari (Neuropsycholoog en gespecialiseerd in Narcose). Ook hij heeft tijdens de discussie veel informatieve thema’s uitgelegd aan de gasten.

Om 18.30 was het informatieve deel afgesloten en was het tijd voor Afghaanse eten. Vanaf 20.30 tot 23 uur werd er live Aafghaanse muziek gespeeld door Safi Wahab. Tot slot heeft Saleha Waheb Wassel, de voorzitter van Vrouwen Commissie met  bosjes bloemen Wali Mohamad Shapour, Sadia Mostafa, Safi Wahab, Sultana Wahab Peroz, Helay Aadi en Khulam Ansari bedankt voor hun medewerking en moeite.

smsaruae
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *